Last Minute Aanbiedingen

Op deze pagina staan adressen waar uzelf rechtstreeks een last-minute vakantie kunt boeken. Zo kunt u zelf uw wensen kenbaar maken en afstemmen met het gastadres.

Bij Nederlanders in Thüringen

In deze rubriek vindt u Nederlanders die 'het roer om' gegooid hebben en in Thüringen een hotel, pension, vakantiehuizen of een camping begonnen zijn.


Wandelen in een Groep met GidsLAST MINUTE wandelen in een groep met Gids in het Thüringer Wald.
Ontdek de mooiste plekjes, de fraaiste vergezichten en unieke biotopen met zeldzame vlinders, vogels en planten. Wildobservaties. We hebben nog enkele plaatsen vrij.
Groepswandelweek van 26 mei - 2 juni 2018 al vanaf 400 €. Klik hier »


last minute wandelvakantiesLAST MINUTE wandelvakanties en accommodaties in het Thüringer Wald.
Voor u geselecteerde wandelroutes: rond- en lijnwandelingen, panorama wandelingen of kasteel wandeling liggen hier voor u klaar. Met topografische kaarten, Nederlandse beschrijvingen en GPS-tracks.


wandelvakantie.de

Reisgids voor het Thüringer Wald - Thüringen


Op deze website wordt een reisgids voor het Thüringer Wald en Thüringen ontwikkeld, onder redactie van een Nederlandse ondernemer die zelf in Thüringen woont. Thüringen is een geliefd vakantieland bij Nederlanders. Deze reisgids is een initiatief dat ontstaan is omdat een gedrukte reisgids voor dit gebied niet bestaat en uitgevers geen markt zien een goede gids te laten vertalen. Lees verder »

Ga naar boven