Wandelliteratuur Thüringer Wald

Thüringer Pilgerwege
Grünes Herz Verlag »

10 Pelgrimswegen vanuit alle windstreken van Thüringen naar Erfurt. 42 pagina's met tekst, foto's en inclusief 60 wandelkaartjes, in handig ringbandje, formaat 12,5 x 20 cm.

Biosphaerenreservat
Vessertal im Thüringer Wald
ein Wanderführer
Grünes Herz Verlag »

32 wandelroutes door het Unesco Biosfeer Reservaat Thüringer Wald, voorheen Unesco Biosferen Reservaat Vessertal. Beknopte routebeschrijvingen van meestal 1 pagina met hoogteprofiel. Op de tegenover liggende pagina een wandelkaartje. Zakformaat 12 x 18 cm.

Thüringer Wald
ein Wanderführer,
Günther Jung
Grünes Herz Verlag »

26 wandelroutes in het Thüringer Wald van Eisenach tot Sonnenberg. Besteedt ook aandacht aan bezienswaardigheden in de plaatsen aan de route. Geen hoogte profielen, wel wandelkaartjes.  Zakformaat 12 x 18 cm.

Thüringer Wald
Taasilo Wengel
Bruckman Verlag
35 wandelroutes in het Thüringer Wald van Eisenach tot Eisfeld en Bad Blankenburg. Besteedt ook aandacht aan bezienswaardigheden in de plaatsen aan de route. Geen hoogte profielen, wel vereenvoudigde wandelkaartjes.  Zakformaat 12 x 18 cm.

Thüringer Wald mit Rennsteig,
Bernhard Pollmann
Bergverlag Rother
40 wandelroutes in het Thüringer Wald van Eisenach tot Blankenstein. Rennsteig wandelbeschrijving in 10 etappes. Besteedt ook aandacht aan bezienswaardigheden in de plaatsen aan de route. Geen hoogte profielen, wel op gave van het aantal stijgingsmeters. redelijke wandelkaartjes.  Zakformaat 12 x 18 cm.

Rennsteig
der Wanderführer
Horst Golchert
Grünes Herz Verlag »
Beschrijving van de Rennsteig wandeling in 6 etappes. Tekst en mooie tekeningen. Met veel aandacht voor de geschiedkundige details, sagen en anekdoten rondom de Rennsteig. Aan te bevelen als een goede reisbegeleider wanneer je interesse verder gaat dan alleen wandelen. Geen wandelkaartjes.  Zakformaat 12 x 18 cm.

 

wandelvakantie.de

Ga naar boven